New obsessions

Monday, March 13, 2017


Sveikos! Šiandien noriu jums papasakoti ir parekomenduoti du mano naujai atrastus serialus, kurie šiuo metu yra mano mėgstamiausi. Kiekvienos naujos jų serijos laukiu su nekantrumu! Kol kas abu serialai turi tik po 1 sezoną, bet jau yra kuriami ir kiti. 


Stranger things (Keisti dalykai) - šį serialą baigiau žiūrėti prieš kelias savaites, bet dabar planuoju vėl pradėti iš naujo. Tiesa, šiame seriale yra tik 8 serijos, nors jos trunka po 60 minučių. Nemanau, kad šis serialas patiks visiems, nes jis savotiškai keistas. Pirmiausia, dėl to, kad pagrindiniai veikėjai yra vaikai. Pagrindiniai veikėjai yra grupelė vaikų, kurie yra geriausi draugai nuo mažų dienų. Veiksmas prasideda tada, kai paslaptingai dingsta vienas grupelės narys Vilas. Tada, ne tik policija, bet ir patys draugai nori jį surasti, ir taip prasideda jų nuotykiai. 
Trailer:






Riverdale (Riverdeilas) - šis serialas yra visai kitoks, nei prieš tai minėtas. Nors jame ir yra tų meilių, dramų ir kitų panašių dalykų, mane jis tiesiog įtraukė. Dar vakar peržiūrėjau paskutinę šiuo metu esamą seriją, kuri man labai labai patiko. Šiame seriale daug laiko kalbama apie problemas su tėvais, o tai manau yra aktualu šiais laikais. Visas veiksmas prasideda tada, kai paslaptingai nužudomas Jaisonas ir visas miestelis nori išsiaiškinti kas jį iš tikrųjų nužudė. Viena iš priežasčių, kodėl mane taip įtraukė šis serialas yra tai, kad vienas iš pagrindinių veikėjų (Jughead) rašo knygą apie jo nužudymą, taip pat jis pasakoja visą istoriją ir savo mintis žiūrovams. 
Trailer:



Visiems rekomenduoju pamatyti šiuos serialus ir tikiuosi jums patiks jie, taip pat, kaip man.

Xoxo, Bernadeta

You Might Also Like

2 Notes

  1. Pradėjau neseniai žiūrėti Stranger Things, tai labai, labai patiko! Beje, labai gražus naujas blog'o dizainas!!! - Rimantė. <3

    http://bhroses.blogspot.com

    ReplyDelete