Ruby Red & Chic | Essie

Wednesday, January 18, 2017


Sveiki! 💖 Nors šis įrašas turėjo būti skirtas labiau Kalėdų laikotarpiui, bet vistiek nusprendžiau jį įkelti. Šį kalėdinį nagų lakų rinkinį gavau per Kalėdas iš giminaičių kurie gyvena Amerikoje. (taip pat ir saldainius hahh :D) Kai išvyniojau labai apsidžiaugiau, nes jau ilgą laiką norėjau išmėginti būtent šios firmos nagų lakus. Šią firmą tikriausiai yra girdėjusi kiekviena panelė kuri domisi grožiu ir kitais mergaitiškais dalykėliais. 
Šiame rinkinyje yra keturios spalvos ir visos jos labai gražios! Pirmoji "cocktail bling" pilkšva su truputėliu rausvumo. Jos dar nesu išmėginusi, bet jau nekantrauju. Antra "a-list" ryškiai raudonos kraujo spalvos (aprašyme rašo rubino spalvos, tikrai pritariu, nes ji labai ryški :D), kurią galite pamatyti nuotraukoje kartu su "rock at the top" auksiniais įvairių dydžių blizgučiais. Na, o paskutinė spalva, kuria būtent dabar esu pasipuošusi yra "mind your mittens" pilkšvai žalsvo atspalvio. 
Pačio nagų lako reikia labai nedaug, todėl neišnaudosiu greitai. Tepasi labai lengvai ir užtenka dviejų sluoksnių, kad spalva gražiai atrodytų. Pirmą kartą nedėjau viršutinio sluoksnio, todėl išsilaikė tik apie 2 dienas, bet kitą kartą kai dariausi su viršutiniu sluoksniu išsilaikė apie 1 savaitę, kaip ir visi kiti mano nagų lakai. 
Na, o galutinė mano nuomonė apie juos yra tikrai gera. Išsilaiko ilgai, greitai džiūsta ir nagų lako reikia labai mažai. Jeigu tau patinka pačiai tvarkytis nagus, siūlau išmėginti ir šios firmos nagų lakus!

Taip pat, kviečiu užsukti į mano antrą Instagramo anketą, kurioje keliu kasdieniškas nuotraukas. 

@bernadeeettaa

Xoxo, Bernadeta

You Might Also Like

2 Notes

  1. Labai geras post'as! Labai įdomu kiekvieną kartą įėjus į tavo blog'ą rasti tokių įrašų, ypač mėgstu tavo review apie makiažo produktus, arba kaip šįkart - nagų lakus, kuriuos visada norėjau išbandyti! Iki! 💖 - Rimantė.

    http://bhroses.blogspot.com

    ReplyDelete